keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Täytetty leipä

Tuotekehittelytunnin aikaan saannos. Inspiraationa toimi Italiainen täytettyleipä eli tortana, josta otin mallia.




1. kaulataan valmistaikina levyksi, neliöön on hyvä                               pyrkiä.

 2. Täytetään  halutuilla täytteillä, itse voitelin pohjan ensin oliiviöljyllä, ja päälle persiljaa,tomaattia, aurinkokuivattuatomaattia ja fetajuustoa.

Väliin olisi pitänyt tulla vielä mozzarella raastetta mutta sen unohdin hyvin onnistuneesti pois tekovaiheessa :/
 3. Rullataan leivät leivän malliin ja taitetaan päät sisälle, että saadaan pyöreät päät.
 3. Viilletään niin että täytteet vähän pursuavat ulos.
 4. Paisto 200 C ja noin 40 minuuttia, takana olevaan pistin viiltoihin sen mozzarellaraasteen ja kuten huomaa ei käynyt kovin hyvin...
 Valmisleipä

Ulkonäöllisesti ihan kiva, mutta vähän halkeili paistossa. Lisäksi lisään hunajan määrää tai vastaavaa että saan paremman paistovärin.

Maku oli vähän suolaton eli ensi kokeilussa täytyy lisätä mausteita itse taikinaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti